Logeren

Belangrijk om te weten is dat konijnen alleen bij ons mogen logeren wanneer ze geënt zijn tegen Myxomathose en VHD/VHS. Zonder enting kunnen wij ze niet inplannen!! Voor cavia's is geen enting nodig. Wij hebben 3 kooien om cavia's binnen te houden. Voor konijnen hebben we daar geen ruimte voor (naast uitzonderingen). In onze achtertuin logeren de konijnen in de rennen die we daarvoor hebben. Voor cavia's die thuis ook buiten wonen hebben we hokken onder ons afdak met mogelijkheid om even in een ren rond te lopen.

We hebben drie XXL rennen en vier XL rennen. Deze worden voorzien van schuilhuisjes, speelgoed en een deel overkapping. Konijnen die ruimte gewend zijn of in een groepje komen, kunnen zo de ruimte krijgen die ze thuis ook gewend zijn! Ook grotere rassen zijn van harte welkom. Let wel op; VOL = VOL!! 

Wij vinden het erg belangrijk dat de logees hun eigen brokjes (biks) mee krijgen in afsluitbare bak, dit om darmproblemen te voorkomen. Heeft de cavia of het konijn een dieet, dan houden we hier rekening mee! Groente, fruit, hooi en stro is allemaal aanwezig en wordt alleen gegeven na goed overleg. Misschien is het wel leuk om iets van het konijn zelf mee te brengen. Te denken aan een speelgoedje, slaaphuisje, toiletje ect. Zo wennen ze eerder aan hun (nieuwe) omgeving en voelen ze zich sneller thuis. Als er speciale wensen zijn voor de verzorging, dan kan dit in overleg gedaan worden. Wij staan overal open voor!!

Ook zieke konijnen en cavia's mogen komen logeren. Als er duidelijk aangegeven wordt welke medicijnen er wanneer gegeven moeten worden, is dit geen probleem! Helaas hebben we inmiddels veel ervaring in het verzorgen van zieke konijnen en cavia's.

Natuurlijk is het voor de cavia en/of het konijn ook een soort van vakantie; ze worden dan ook heerlijk verwent met lekkere snoepjes (alleen in overleg) en veel aandacht!!  Buiten spelen, daar is ruimte genoeg voor!! We hebben grote konijnen rennen aangeschaft waar de konijnen naar harte lust kunnen rennen, huppelen, klimmen, spelen enz. Onze tuin is 'konijn proof' dus ook buiten de rennen kunnen ze rond huppelen zonder dat ze kunnen ontsnappen.

Voor het brengen en ophalen houden wij geen vaste tijden aan. Wij streven er naar om zo flexibel mogelijk te zijn, daarom gaat het brengen en halen altijd in overleg. Tijdens de vakantie houden we contact via appjes. Leuk om foto's te ontvangen? Wij sturen graag een update!!

Mochten er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, stuur een mailtje!


Voor het geven van medicijnen rekenen wij geen extra kosten.

Nagels knippen van konijnen en cavia's is voor ons een kleine moeite en doen wij graag kosteloos voor onze gasten.


Voorwaarden:

 • Wij kunnen zonder reden konijnen en cavia's weigeren in ons pension.
 • Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor wonden, ziekte of het
  overlijden van het te logeren dier. Het is en blijft op eigen risico dat
  het dier bij ons in het pension verblijft.
 • De gereserveerde dagen worden berekend in de kosten en niet in mindering
  gebracht.
 • Gaat de vakantie, om wat voor reden dan ook niet door, de € 15,- aan
  reserveringskosten worden niet terug betaald. Wij hebben immers een plekje
  vrij gehouden!!©2019 Knaagenknuffeloord | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin